All Categories
1 (111) 111 11 11
Free Worldwide Shipping
Blog

TMJ’s Cars leaving Shang Ri La Hotel in Malaysia

Category: TMJ Videos
1099 46

=>>> Click here to learn more about Sandra Carter’s TMJ No More!

Greetings Flocks. Today I was fortunate sufficient to see 6 exotics possessed by TMJ, a Prince from Johor that visited Kuala Lumpur for a football match, leaving Shang Ri La Hotel.

=>>> Click here to learn more about Sandra Carter’s TMJ No More!

46 Comments
Jonathan Ng August 23, 2015 12:43:05

What’s the wagon police car?

    RDS Alphard August 23, 2015 13:21:25

    +Jonathan Ng
    Holden Commodore Wagon .

john rambo August 27, 2015 6:30:18

yes is true….WHO CARE….

    ImpexBee September 8, 2015 9:40:43

    +john rambo ok?

Charlston Wong September 7, 2015 13:33:32

didn’t have TTJ?

    hensemsamaje cantik September 21, 2015 15:07:51

    +Charlston Wong Tunku Putera Johor…the youngest siblings of TMJ

    Charlston Wong September 21, 2015 15:22:58

    +hensemsamaje cantik I see~ thanks for tell me the answer~ 🙂

    raniri1991 October 6, 2015 15:37:57

    +hensemsamaje cantik tunku panglima johor, not putera.. peace

    hensemsamaje cantik October 7, 2015 13:33:56

    +raniri1991 I’m referring Tunku Abu Bakar as Tunku Putera Johor.

    hensemsamaje cantik October 7, 2015 13:37:32

    Tunku Abdul Rahman is Tunku Panglima Johor…Tunku Putera is the youngest
    brother of Tunku Mahkota Johor.

Nazrul Helmi October 3, 2015 13:26:18

dia beli semua kereta ni macam dia beli hot wheels

    Aisya Farizan December 11, 2015 4:41:46

    hahah

    Amri Pb February 2, 2016 10:45:04

    aku nak beli hot wheels pun pikir banyak kali..mahal jgk tu..kekeke

    Hakimi Tores July 27, 2016 18:44:28

    Boleh beli tapi kena rajin

Syafiq Asyraf October 4, 2015 5:08:12

why Malaysians always say some negative comments and why not have some
positive comment? This show how bad is Malaysian mind..always think bad
things

    Vladimir Kerzhakov October 24, 2015 9:24:50

    +herrdavidw
    for your infomation, if you read my biodata that i’m half russian half
    malay. I was born in russia and moved here when i’m 12. I can speak malay,
    english, russian. thats it. thts why i said i have relatives here.). and i
    dont know where you from actually.

    TheBaddWarrior November 15, 2015 12:10:54

    +herrdavidw solution…just migrate somewhere like your ancestor
    did..problem solve.or perhaps u cant afford to migrate?

    ZKRY August 1, 2016 2:58:56

    lazy? show me how they’re lazy . tax-money? so you know where them tax
    money went? . politically? i’m seeing tmj fighting for our rights on tv .
    you know, on the harith iskandar show lol . ignorant? he has his own
    business in and out of malaysia . what do you know about him? and the way
    you’re commenting about these “royals” it seems you’re smarter and richer
    than them? that you know how to handle tax-money, how to be a good
    political leader . ever thought about running for president? where are you
    from anyways?

    Syafiq Asyraf August 4, 2016 12:51:24

    +herrdavidw …i think u tak patut ceritakan masalah rakyat malaysia kpd
    org asing…awak seperti bagi peluang kpd org luar utk menjajah malaysia
    semula

Vladimir Kerzhakov October 17, 2015 3:17:18

Prince Johor of Malaysia

John Erfan January 3, 2016 1:15:09

Alangkah untungnya klu nilai harga kereta mewah boleh d beri infak pd
mangsa2 pelarian Syria yg sedang kelaparan & kesejukn.

    Azlan Teo March 1, 2016 14:18:15

    +John Erfan Dia derma banyak kut…beratus ribu kalau tidak
    berjuta….kalau dia nak beli kereta apepun biar lah…hak dia bukan kamu

    Mohd Ramdzan Saat March 10, 2016 2:27:39

    +John Erfan ,mai sini kau hendak berapa aku bleh kasi?

    Muhd Suhairie March 12, 2016 6:31:21

    bru keluar gua ke?

SHAMSURI AHMAD January 7, 2016 9:33:56

jadi pemimpin islam bukan untuk menunjuk kemegahan…salah tu…nabi tak
ajar mcm tu…

    khalid alwalid February 18, 2016 14:15:14

    +SHAMSURI AHMAD
    Dia bukan menunjuk. Apa masalahnya beliau dlm hal ini?? Itu kereta dia,
    duit dia, rezeki dia. Dia pun masih muda, berjiwa muda. Mungkin satu hari
    nanti dia akan jadi lebih alim dari kau??

    Muhd Suhairie March 12, 2016 6:30:46

    tk suke xyah tgk lol

    Azlan Teo March 19, 2016 5:38:04

    +SHAMSURI AHMAD Bila masa dia tunjuk kemegahan…..ni lah masalah orang
    sekarang ni..nak jadi ustaz tanpa mengetahui salah dan betul..mana ada dia
    turun kereta ludah lantai….duit dia kereta dia rezeki dia dia boleh buat
    apa saja

    ZKRY August 1, 2016 2:48:08

    dia menunjuk ke kau jeles? haaaaaa . aku relek je tgk tmj bawak kete takde
    rasa ape pun . psal tu rezeki dia ma . tipu lahh kalau kau ade duit banyak
    mcm tmj tapi tk beli supercar xD lol

Damien Sandow January 13, 2016 2:59:42

Am I the only one here who thinks that SLS looks sexy as hell?

Vegan HD January 19, 2016 9:39:44

Ahahahaha GTR

    ImpexBee January 19, 2016 10:27:18

    ok when GTR

Wong Andy February 1, 2016 13:24:56

Nice cars, your majesty.

khalid alwalid February 18, 2016 14:17:57

Muka2 dengki pasti ramai…hehe

ChromaLuke February 29, 2016 7:59:03

I have always hate the sultan especially the late sultan of johor but the
new sultan of johor seems promising. I never actually pray for the good
health of my sultan but I’m going to do now since he lives up to my hopes
and dreams. fingers crossed though. :):)

SHAMSURI AHMAD March 19, 2016 11:43:53

Azlan Teoh-dont reveal too much of your stupidity….bodoh tak boleh
diikut…bengap tak boleh nak diajar..

umno terbaik May 25, 2016 7:02:19

bukan kata nak jeles ke apa…sebab aku hidup cukup dgn apa yg ada..tapi
bila lihat video ni…terkenang dgn nasib rakyat yg ditindas..ada yg
kadang2 makan sekali sehari..ada yg terpaksa catu makanan..ada yg anak2 tak
dapat belajar sebab kekurangan wang..jawablah di hadapan ALLAH nanti..

    Mohamed Nazmee June 1, 2016 20:50:22

    If you in johor i dont think so kena tindas. Diri sendiri nak berjaya
    usaha. Takde kerja takde duit so cari lah kerja banyak kerja kat luar tu.
    Usaha diri sendiri to get better life. Just saying takde niat apa apa pon
    *peace*

    ZKRY August 1, 2016 2:44:17

    so kau nak cakap yg tmj takde bagi zakat/derma ke mcm mana?

umno terbaik May 25, 2016 7:14:01

dunia akhir zaman..tiada lagi pemimpin seperti kahlifah umar al kahtab yang
tidur di atas pasir kerana ingin merasa kesusahan rakyat..wlaupun hartanya
lebih banyak dari raja2 yg ada…tiada lagi pemimpin seperti rasulullah
s.a.w..yang sanggup mengikat batu pada perutnya kerana menahan lapar
walaupun baginda merupakan utusan dari Allah s.w.t..

    ZKRY August 1, 2016 2:50:42

    kau pun kalau duit banyak tipu lahh kalau tak beli kete2 mewah lol .jgn
    cemburu mat . dosa tu . lol

MARKHZEN MAN June 3, 2016 16:05:01

Nasib badan jadi anak raja, Kalau Tuhan dah bagi rezeki, Nasib pandai Bijak
uruskan rezeki, Nasib di sana lu pikir lah sendiri

Zi Neverdiee June 17, 2016 18:42:16

hidup TMJ…from sabah

Ason Ch33 July 6, 2016 18:55:58

everybody must know lambo, mercedes, camaro, but i’m interest is Mercedes
G63 AMG 6×6. damn cool!

NoName _97 August 5, 2016 4:33:26

Aku pasti sultan sekarang tak drive kancil lgi dah.

Leave a comment