TMJ Videos

TMJ’s Cars leaving Shang Ri La Hotel in Malaysia

=>>> Click here to learn more about Sandra Carter’s TMJ No More!

Greetings Flocks. Today I was fortunate sufficient to see 6 exotics possessed by TMJ, a Prince from Johor that visited Kuala Lumpur for a football match, leaving Shang Ri La Hotel.

=>>> Click here to learn more about Sandra Carter’s TMJ No More!

46 Comments

46 Comments

  1. Jonathan Ng

    August 23, 2015 at 12:43 pm

    What’s the wagon police car?

    • RDS Alphard

      August 23, 2015 at 1:21 pm

      +Jonathan Ng
      Holden Commodore Wagon .

  2. john rambo

    August 27, 2015 at 6:30 am

    yes is true….WHO CARE….

    • ImpexBee

      September 8, 2015 at 9:40 am

      +john rambo ok?

  3. Charlston Wong

    September 7, 2015 at 1:33 pm

    didn’t have TTJ?

    • hensemsamaje cantik

      September 21, 2015 at 3:07 pm

      +Charlston Wong Tunku Putera Johor…the youngest siblings of TMJ

    • Charlston Wong

      September 21, 2015 at 3:22 pm

      +hensemsamaje cantik I see~ thanks for tell me the answer~ 🙂

    • raniri1991

      October 6, 2015 at 3:37 pm

      +hensemsamaje cantik tunku panglima johor, not putera.. peace

    • hensemsamaje cantik

      October 7, 2015 at 1:33 pm

      +raniri1991 I’m referring Tunku Abu Bakar as Tunku Putera Johor.

    • hensemsamaje cantik

      October 7, 2015 at 1:37 pm

      Tunku Abdul Rahman is Tunku Panglima Johor…Tunku Putera is the youngest
      brother of Tunku Mahkota Johor.

  4. Nazrul Helmi

    October 3, 2015 at 1:26 pm

    dia beli semua kereta ni macam dia beli hot wheels

    • Aisya Farizan

      December 11, 2015 at 4:41 am

      hahah

    • Amri Pb

      February 2, 2016 at 10:45 am

      aku nak beli hot wheels pun pikir banyak kali..mahal jgk tu..kekeke

    • Hakimi Tores

      July 27, 2016 at 6:44 pm

      Boleh beli tapi kena rajin

  5. Syafiq Asyraf

    October 4, 2015 at 5:08 am

    why Malaysians always say some negative comments and why not have some
    positive comment? This show how bad is Malaysian mind..always think bad
    things

    • Vladimir Kerzhakov

      October 24, 2015 at 9:24 am

      +herrdavidw
      for your infomation, if you read my biodata that i’m half russian half
      malay. I was born in russia and moved here when i’m 12. I can speak malay,
      english, russian. thats it. thts why i said i have relatives here.). and i
      dont know where you from actually.

    • TheBaddWarrior

      November 15, 2015 at 12:10 pm

      +herrdavidw solution…just migrate somewhere like your ancestor
      did..problem solve.or perhaps u cant afford to migrate?

    • ZKRY

      August 1, 2016 at 2:58 am

      lazy? show me how they’re lazy . tax-money? so you know where them tax
      money went? . politically? i’m seeing tmj fighting for our rights on tv .
      you know, on the harith iskandar show lol . ignorant? he has his own
      business in and out of malaysia . what do you know about him? and the way
      you’re commenting about these “royals” it seems you’re smarter and richer
      than them? that you know how to handle tax-money, how to be a good
      political leader . ever thought about running for president? where are you
      from anyways?

    • Syafiq Asyraf

      August 4, 2016 at 12:51 pm

      +herrdavidw …i think u tak patut ceritakan masalah rakyat malaysia kpd
      org asing…awak seperti bagi peluang kpd org luar utk menjajah malaysia
      semula

  6. Vladimir Kerzhakov

    October 17, 2015 at 3:17 am

    Prince Johor of Malaysia

  7. John Erfan

    January 3, 2016 at 1:15 am

    Alangkah untungnya klu nilai harga kereta mewah boleh d beri infak pd
    mangsa2 pelarian Syria yg sedang kelaparan & kesejukn.

    • Azlan Teo

      March 1, 2016 at 2:18 pm

      +John Erfan Dia derma banyak kut…beratus ribu kalau tidak
      berjuta….kalau dia nak beli kereta apepun biar lah…hak dia bukan kamu

    • Mohd Ramdzan Saat

      March 10, 2016 at 2:27 am

      +John Erfan ,mai sini kau hendak berapa aku bleh kasi?

    • Muhd Suhairie

      March 12, 2016 at 6:31 am

      bru keluar gua ke?

  8. SHAMSURI AHMAD

    January 7, 2016 at 9:33 am

    jadi pemimpin islam bukan untuk menunjuk kemegahan…salah tu…nabi tak
    ajar mcm tu…

    • khalid alwalid

      February 18, 2016 at 2:15 pm

      +SHAMSURI AHMAD
      Dia bukan menunjuk. Apa masalahnya beliau dlm hal ini?? Itu kereta dia,
      duit dia, rezeki dia. Dia pun masih muda, berjiwa muda. Mungkin satu hari
      nanti dia akan jadi lebih alim dari kau??

    • Muhd Suhairie

      March 12, 2016 at 6:30 am

      tk suke xyah tgk lol

    • Azlan Teo

      March 19, 2016 at 5:38 am

      +SHAMSURI AHMAD Bila masa dia tunjuk kemegahan…..ni lah masalah orang
      sekarang ni..nak jadi ustaz tanpa mengetahui salah dan betul..mana ada dia
      turun kereta ludah lantai….duit dia kereta dia rezeki dia dia boleh buat
      apa saja

    • ZKRY

      August 1, 2016 at 2:48 am

      dia menunjuk ke kau jeles? haaaaaa . aku relek je tgk tmj bawak kete takde
      rasa ape pun . psal tu rezeki dia ma . tipu lahh kalau kau ade duit banyak
      mcm tmj tapi tk beli supercar xD lol

  9. Damien Sandow

    January 13, 2016 at 2:59 am

    Am I the only one here who thinks that SLS looks sexy as hell?

  10. Vegan HD

    January 19, 2016 at 9:39 am

    Ahahahaha GTR

    • ImpexBee

      January 19, 2016 at 10:27 am

      ok when GTR

  11. Wong Andy

    February 1, 2016 at 1:24 pm

    Nice cars, your majesty.

  12. khalid alwalid

    February 18, 2016 at 2:17 pm

    Muka2 dengki pasti ramai…hehe

  13. ChromaLuke

    February 29, 2016 at 7:59 am

    I have always hate the sultan especially the late sultan of johor but the
    new sultan of johor seems promising. I never actually pray for the good
    health of my sultan but I’m going to do now since he lives up to my hopes
    and dreams. fingers crossed though. :):)

  14. SHAMSURI AHMAD

    March 19, 2016 at 11:43 am

    Azlan Teoh-dont reveal too much of your stupidity….bodoh tak boleh
    diikut…bengap tak boleh nak diajar..

  15. umno terbaik

    May 25, 2016 at 7:02 am

    bukan kata nak jeles ke apa…sebab aku hidup cukup dgn apa yg ada..tapi
    bila lihat video ni…terkenang dgn nasib rakyat yg ditindas..ada yg
    kadang2 makan sekali sehari..ada yg terpaksa catu makanan..ada yg anak2 tak
    dapat belajar sebab kekurangan wang..jawablah di hadapan ALLAH nanti..

    • Mohamed Nazmee

      June 1, 2016 at 8:50 pm

      If you in johor i dont think so kena tindas. Diri sendiri nak berjaya
      usaha. Takde kerja takde duit so cari lah kerja banyak kerja kat luar tu.
      Usaha diri sendiri to get better life. Just saying takde niat apa apa pon
      *peace*

    • ZKRY

      August 1, 2016 at 2:44 am

      so kau nak cakap yg tmj takde bagi zakat/derma ke mcm mana?

  16. umno terbaik

    May 25, 2016 at 7:14 am

    dunia akhir zaman..tiada lagi pemimpin seperti kahlifah umar al kahtab yang
    tidur di atas pasir kerana ingin merasa kesusahan rakyat..wlaupun hartanya
    lebih banyak dari raja2 yg ada…tiada lagi pemimpin seperti rasulullah
    s.a.w..yang sanggup mengikat batu pada perutnya kerana menahan lapar
    walaupun baginda merupakan utusan dari Allah s.w.t..

    • ZKRY

      August 1, 2016 at 2:50 am

      kau pun kalau duit banyak tipu lahh kalau tak beli kete2 mewah lol .jgn
      cemburu mat . dosa tu . lol

  17. MARKHZEN MAN

    June 3, 2016 at 4:05 pm

    Nasib badan jadi anak raja, Kalau Tuhan dah bagi rezeki, Nasib pandai Bijak
    uruskan rezeki, Nasib di sana lu pikir lah sendiri

  18. Zi Neverdiee

    June 17, 2016 at 6:42 pm

    hidup TMJ…from sabah

  19. Ason Ch33

    July 6, 2016 at 6:55 pm

    everybody must know lambo, mercedes, camaro, but i’m interest is Mercedes
    G63 AMG 6×6. damn cool!

  20. NoName _97

    August 5, 2016 at 4:33 am

    Aku pasti sultan sekarang tak drive kancil lgi dah.

  21. Pingback: TMJ’s Cars leaving Shang Ri La Hotel in Malaysia – Ronnie L. Kenny's Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top